Gå til forsiden

Print denne side

Glemt adgangskode

Har du glemt din adgangskode til din medarbejdersignatur?

Benytter du nøglefil?

Kontakt din lokale NemID administrator i din virksomhed. Administratoren kan udstede en ny adgangskode til dig.

Har du mistet din nøglefil og kan ikke logge på? Har du fået ny computer? Din administrator kan udstede en ny NemID medarbejdersignatur til dig.

Er du NemID administrator?

Kontakt support

Benytter du nøglekort?

Du kan bestille en ny adgangskode i selvbetjening.

Bestil ny midlertidig adgangskode

Benytter du hardware?

Nets DanID har desværre ikke mulighed for at genskabe adgangskoden til din hardwareenhed. Hvis du har mistet adgangskoden, skal du købe en ny enhed hos hardwareleverandøren.